Calendari d'activitats

CELEBRACIÓ D’INICI DE CURS. Farem l’eucaristia per celebrar, motivar i ambientar l’inici del curs 2019- 2020 a començaments d’octubre.

LA MARATÓ DE TV3. 15 de desembre. Aquest serà el catorzè any que l’escola participa i se solidaritza. Activitat a organitzar per la Marató.

ADVENT. 4 setmanes abans de Nadal. Cada setmana es treballa una activitat que ens acosta a Nadal. 

DENIP. Dia escolar de la No-Violència i la Pau. 30 de gener. Durant aquella setmana els alumnes faran dinàmiques per commemorar el dia.

ESMORZAR SOLIDARI. El primer divendres de febrer, farem un petit esmorzar amb un preu simbòlic per fer adonar els alumnes de la sort de poder menjar cada dia i solidaritzar-nos amb els més desfavorits.

ANIVERSARI DE LA FUNDACIÓ DE LA CONGREGACIÓ. 26 de febrer. Ja fa més de 190 anys que gràcies al treball i dedicació que van començar unes religioses, les Carmelites de la Caritat Vedruna, ara podem celebrar els orígens de la nostra escola.

DIMECRES DE CENDRA I INICI DE LA QUARESMA. 26 de febrer. Es pretén durant aquestes setmanes el treball i la reflexió personal.

FESTA DE SANTA JOAQUIMA DE VEDRUNA. 22 de maig. Ho celebrarem amb una eucaristia, un esmorzar i tallers durant el matí.

Vincles d'interès


També et pot interessar...
Pati de la Llar

Llar d'Infants

  Els nens i nenes comencen una etapa educativa molt important pel seu desenvolupament maduratiu, social i emocional. A la Llar d'infants trebal...

llegir més »

Educació Infantil

Vedruna Valls - Col·legi Lledó from Col·legi Lledó on Vimeo.     Estil pedagògic Vedruna                                               La p...

llegir més »

Educació Primària

Estil pedagògic Vedruna                                               La pedagogia de les escoles Vedruna té un estil propi que gira al voltan...

llegir més »