Calendari d'activitats

El calendari de Pastoral del nostre centre és:

⇨ CELEBRACIÓ D’INICI DE CURS. Aquest curs degut a l’excepcionalitat que vivim s’ha hagut de suspendre, i esperem poder-la celebrar el proper any.

⇨ LA MARATÓ DE TV3. 20 de desembre. Aquest serà el catorzè any que l’escola participa i se solidaritza. Aquesta activitat l'organitza l’AMPA.

⇨ ADVENT. 4 setmanes abans de Nadal. Cada setmana es treballa una activitat que ens acosta a Nadal.

⇨ DENIP. Dia escolar de la No-Violència i la Pau. 30 de gener. Durant la setmana els alumnes faran dinàmiques per commemorar el dia.

⇨ ESMORZAR SOLIDARI. El primer divendres de febrer, farem un petit esmorzar amb un preu simbòlic per fer adonar els alumnes de la sort de poder menjar cada dia i solidaritzar-nos amb els més desfavorits.

⇨ ANIVERSARI DE LA FUNDACIÓ DE LA CONGREGACIÓ. 26 de febrer. Ja fa més de 190 anys que gràcies al treball i dedicació que van començar unes religioses, les Carmelites de la Caritat Vedruna, ara podem celebrar els orígens de la nostra escola.

⇨ DIMECRES DE CENDRA I INICI DE LA QUARESMA. 17 de febrer. Es pretén durant aquestes setmanes el treball i la reflexió personal.

⇨ FESTA DE SANTA JOAQUIMA DE VEDRUNA. 22 de maig. Ho celebrarem amb una eucaristia, un esmorzar i tallers durant el matí.

Vincles d'interès


També et pot interessar...
Pati de la Llar

Llar d'Infants

  Els nens i nenes comencen una etapa educativa molt important pel seu desenvolupament maduratiu, social i emocional. A la Llar d'infants trebal...

llegir més »

Educació Infantil

Vedruna Valls - Col·legi Lledó from Col·legi Lledó on Vimeo.     Estil pedagògic Vedruna                                               La p...

llegir més »

Educació Primària

Estil pedagògic Vedruna                                               La pedagogia de les escoles Vedruna té un estil propi que gira al voltan...

llegir més »