Benvinguts a la nostra escola

Benvolguts pares i mares,

 

Un any més us donem la benvinguda i us fem arribar aquest dossier informatiu com a eina de consulta útil durant tot el curs.

La nostra escola ja forma part de la Fundació Vedruna Catalunya Educació. Aquest 1 de setembre s’ha fet la signatura formal i ja podem dir que som una de les 36 escoles Vedruna de Catalunya que a partir d’ara encara treballarem més en xarxa i amb un projecte educatiu igual per a totes.

Aquest Projecte Educatiu  explicita un estil educatiu inspirat en la Proposta Educativa Vedruna, i en el tarannà i en l’obra de Joaquima de Vedruna, en clau del segle XXI.

El projecte Educatiu és el marc de referència: és el punt d’inici i a la vegada la fita educativa.

Aquest projecte es centra en sis eixos:

01 La persona

02 L’entorn

03 Les actituds d’aprenentatge

04 Les maneres d’aprendre

05 Les competències del segle XXI

06 El moll de l’os del Projecte

 

Podeu trobar més informació al web de l’escola a la part superior on hi diu: “Projecte Educatiu”

Ens marquem com a reptes seguir amb la renovació pedagògica, que ja fa anys que anem fent, i la renovació dels espais de l’escola. Hem posat al dia les classes de P4 i P5, hem dotat de la tecnologia necessària per disposar de wifi amb fibra professional a tota l’escola i hem comprat trenta ordinadors portàtils Chromebook per treballar a l’aula amb les tecnologies educatives més avançades. Tot això ha requerit un gran esforç, però estem convençuts que són canvis necessaris pels reptes educatius que se’ns posen al davant.

Les eines educatives tecnològiques, han vingut per quedar-se, i poden ser de gran ajuda pels aprenentatges. Tauletes i ordinadors, doncs, amb activitats pensades per a cada edat, ofereixen una metodologia motivadora per aconseguir una bona actitud i unes bones pràctiques en l’aprenentatge actual.

També es consoliden els aprenentatges per projectes, com un sistema on l’alumne és més protagonista del seu aprenentatge i on s’aprèn a escoltar l’altre, a treballar en equip per aconseguir un objectiu en grup.

Agraïm la confiança que dipositeu en l’escola i en l’equip de mestres. Esperem poder treballar conjuntament per aconseguir l'èxit dels nens i de les nenes desitjat per tots.

Molt bon curs 2017-2018!

 

L’Equip Directiu.

Vincles d'interèsTambé et pot interessar...
Pati de la Llar

Llar d'Infants

  Els nens i nenes comencen una etapa educativa molt important pel seu desenvolupament maduratiu, social i emocional. A la Llar d'infants trebal...

llegir més »

Educació Infantil

Vedruna Valls - Col·legi Lledó from Col·legi Lledó on Vimeo.     Estil pedagògic Vedruna                                               La p...

llegir més »

Educació Primària

Estil pedagògic Vedruna                                               La pedagogia de les escoles Vedruna té un estil propi que gira al voltan...

llegir més »