Llar d'Infants

 

Els nens i nenes comencen una etapa educativa molt important pel seu desenvolupament maduratiu, social i emocional. A la Llar d'infants treballem amb els següents objectius:

 - Desenvolupar les capacitats dels infants i adquirir un coneixement, domini i acceptació del propi cos.

 - Oferir als infants la primera experiència de socialització fora de la família, en un marc de relacions personals de qualitat.

 - Progressar en la comunicació amb els companys i adults. Iniciació a l’anglès a través de jocs i audicions.


 

 

Principis educatius de la nostra Llar

 - La llar té un caràcter plenament educatiu i, per tant, ofereix a les nenes i als nens un conjunt d’experiències educatives que promoguin llur desenvolupament i aprenentatge.

 - L‘infant és protagonista i participant actiu en la tasca conjunta que és l’educació, amb les seves capacitats, curiositats i desitjos d’aprendre.

 - Educar implica potenciar en cada nen i nena totes les seves capacitats perquè progressin en el desenvolupament equilibrat i global 

Personal

La Llar disposa de dues mestres, i dues tècniques d’educació infantil. Aquest equip docent atén els infants i les seves famílies, i treballen conjuntament per dur a terme el projecte educatiu de l’escola.

Té consolidats els mecanismes de relació, participació i de transmissió d’informació entre l’equip d’educadores de la llar i el claustre de mestres de l’escola.

És un equip dinàmic en constant formació, buscant l’excel·lència dia a dia en la seva feina.


Vincles d'interèsTambé et pot interessar...
Pati de la Llar

Llar d'Infants

  Els nens i nenes comencen una etapa educativa molt important pel seu desenvolupament maduratiu, social i emocional. A la Llar d'infants trebal...

llegir més »

Educació Infantil

Vedruna Valls - Col·legi Lledó from Col·legi Lledó on Vimeo.     Estil pedagògic Vedruna                                               La p...

llegir més »

Educació Primària

Estil pedagògic Vedruna                                               La pedagogia de les escoles Vedruna té un estil propi que gira al voltan...

llegir més »