Menjador

Quedar-se a dinar a l’escola és una opció lliure que comporta, per part dels alumnes i dels pares que volen usar aquest servei, l’acceptació global del seu funcionament, ja que no es redueix al moment de menjar, sinó a un conjunt de serveis que van més enllà i que ocupen el temps comprès entre les 13.00 i les 15.00 h.

Els alumnes que tinguin alguna al•lèrgia (amb una justificació mèdica) tindran un menú adaptat. La resta d’alumnat haurà de menjar de tot, exceptuant els menús de règim per a alumnes amb algun problema intestinal.

El servei de mitja pensió és obert a qualsevol alumne/a que en vulgui fer ús. Pot pagar-se mensualment (per banc o caixa) o diàriament, per tiquet, a la porteria abans de les 9.30 h.

A les famílies que domicilien el pagament per banc o caixa, se’ls descomptarà el cost del dinar en cas d’absència. Cal avisar la porteria abans de les 9.30 h.

El servei de menjador va a càrrec de tres monitores, coordinades per una mestra de l’escola, que vetllaran per tal que els nostres alumnes assoleixin uns bons hàbits.

Vincles d'interèsTambé et pot interessar...
Pati de la Llar

Llar d'Infants

  Els nens i nenes comencen una etapa educativa molt important pel seu desenvolupament maduratiu, social i emocional. A la Llar d'infants trebal...

llegir més »

Educació Infantil

Vedruna Valls - Col·legi Lledó from Col·legi Lledó on Vimeo.     Estil pedagògic Vedruna                                               La p...

llegir més »

Educació Primària

Estil pedagògic Vedruna                                               La pedagogia de les escoles Vedruna té un estil propi que gira al voltan...

llegir més »