9:00h a 13:00h

15:00h a 17:00h

Santa Joaquima de Vedruna, 2

43800 Valls

977 600 452

vedrunavalls@vedruna.cat

Vedruna Valls

Benvinguts a la nostra escola

L’Escola Vedruna Valls, coneguda també com a Col·legi Lledó, és un centre educatiu al bell mig de Valls, inspirat en el tarannà de Joaquima de Vedruna.

ELS NOSTRES VALORS

  • Som un equip de mestres, administració i col·laboradors, compromesos a oferir una educació coherent i de qualitat.
  • Som una escola petita, familiar i agradable, on tots ens coneixem. Afavorim un bon tracte i una bona comunicació amb les famílies des de Llar d’Infants fins a 6è de Primària.

El nostre alumnat és bàsicament de Valls i rodalies. Tenim el suport i estímul de les famílies dels alumnes, compromeses en l’acció educativa pròpia del centre. Som part activa dins la societat vallenca, potenciant les tradicions i col·laborant amb les associacions de la ciutat.

UN EDIFICI AMB HISTÒRIA

Vedruna Valls, antigament Col·legi Lledó, està situat al capdamunt del Passeig dels Caputxins, al costat del Santuari a la Mare de Déu del Lledó.

Estem envoltats d’edificis històrics i culturals, com l’antiga Biblioteca Popular i el Museu de Valls, on es conserva un gran fons pictòric i arqueològic. L’edifici, va acollir inicialment una escola només per a nenes, però molt aviat es va transformar i s’ha anat posat al dia per tenir les aules i espais equipats amb l’última tecnologia i dotades de tot allò necessari per garantir la formació dels nostres alumnes per al segle XXI.

El Departament d’Orientació i Intervenció Psicopedagògica vetlla per atendre totes les demandes relacionades amb el procés d’aprenentatge i amb el benestar psicològic i emocional de tots els alumnes.

ELS NOSTRES SERVEIS

Menjador escolar

Entenem el servei de menjador com una continuïtat en l’acció educativa, supervisat pels mateixos mestres. Una empresa externa garanteix la qualitat del servei.

Auxiliar de Conversa en Llengua Anglesa

L’auxiliar de conversa (persona nadiua) facilita a l’alumne un contacte directe, natural i continu amb els idiomes.

Google for Education

Tots els estudiants tenen un usuari GSuite per accedir a les aules virtuals i a les eines educatives amb la màxima seguretat.

Assessorament Psicopedagògic

Un equip de professionals de la psicologia i pedagogia orienten als alumnes i les famílies que precisen aquest servei.

Servei d’Acollida i Activitats Extraescolars

L’acollida matinal està destinada a les famílies que necessitin conciliar els horaris laborals. Les activitats extraescolars complementen la formació evitant desplaçaments.

Escola d'estiu

Durant el mes de juliol, l’escola organitza, al mateix centre, un casal d’estiu amb activitats lúdico-esportives, reforç escolar i piscina.

EQUIP DIRECTIU I PAS

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website