9:00h a 13:00h

15:00h a 17:00h

Santa Joaquima de Vedruna, 2

43800 Valls

977 600 452

vedrunavalls@vedruna.cat

Estada a Ennis, Irlanda

Un grup d’onze alumnes de sisè, han fet una estada d’immersió lingüística de 6 dies a Irlanda.
Els alumnes han estat en grups de 2 o 3 i han conviscut durant aquests dies amb una família irlandesa.

Durant aquesta setmana, a part de conèixer la capital Dublín durant un matí, han realitzat classes d’anglès en una escola d’idiomes i han realitzat diferents activitats més lúdiques enfocades a conèixer la cultura irlandesa, els esports, o la ciutat d’Ennis.

És el segon any que des de l’escola tirem endavant aquesta iniciativa, i malgrat és una activitat que té un elevat cost econòmic; tant les famílies i alumnes participants com des de l’escola, se’n fa una valoració molt positiva.
Les famílies destaquen la implicació dels seus fills/es a l’hora de valorar aquesta activitat i ser proactius en recollir diners en dates assenyalades, així com també els nens i nenes amb les seves famílies han tirat iniciatives endavant com els berenars que van fer els divendres o la rifa de Nadal, per ajudar a finançar la seva estada.

Finalment destacar que l’inici del viatge va tenir una càrrega emocional molt bonica, ja que el pilot de l’avió que ens va portar fins a Dublín era el pare d’una de les alumnes. El mateix que quan el grup d’alumnes feia P4 va venir a l’escola en un projecte que van dur a terme sobre els avions, tancant així una història molt bonica al cap de 7 anys.

Comments are closed.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website