9:00h a 13:00h

15:00h a 17:00h

Santa Joaquima de Vedruna, 2

43800 Valls

977 600 452

vedrunavalls@vedruna.cat

INICIEM EL PROJECTE “ERASMUS+”

Els alumnes de 6è viatjar a Nimes i Roma per investigar els Romans.

La setmana passada l’alumnat de cicle superior va fer una visita a la Tarragona Romana com a punt de partida del projecte “L’herència romana a la Unió Europea”. Aprofitant l’entorn cultural que tenim a prop, els alumnes van visitar els principals elements romans de la ciutat de Tarragona. Van poder passejar i aprendre més aspecte sobre el circ, les muralles, l’amfiteatre i el fòrum, entre d’altres. 

Aquesta activitat és la primera del projecte que es duu a terme i que està relacionada amb la iniciativa Erasmus+. D’aquesta manera, gràcies al finançament de la Unió Europea, dos grups d’alumnes podran realitzar estades a França i Itàlia, donant sentit al treball a partir d’experiències vivencials i significatives.

L’objectiu del projecte és esdevenir experts en la història dels romans a casa nostra per poder compartir-la amb escoles d’altres ciutats on també van deixar-hi empremta. Per tant, es genera un intercanvi d’informació de primera mà, on la llengua anglesa serà el mitjà de comunicació. 

Inicialment, les trobades amb els altres centres es faran de manera virtual, passant per un procés de coneixença entre l’alumnat i continuant amb la fase en què l’alumnat compartirà els aprenentatges de la ciutat de Tàrraco, rebent també la informació pertinent de les ciutats de Nimes i Roma. Un cop feta la part d’investigació, al mes de febrer es farà la visita a les ciutats de les escoles participants per viure en primera persona els fets estudiats i poder realitzar el producte final del projecte: una guia virtual.

En definitiva, l’alumnat serà el protagonista del procés d’aprenentatge de l’herència dels romans gràcies al programa Erasmus+ finançat per la Unió Europea, al mateix temps que el centre educatiu segueix amb la seva aposta d’internacionalització i treball de la llengua anglesa.

Comments are closed.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website