9:00h a 13:00h

15:00h a 17:00h

Santa Joaquima de Vedruna, 2

43800 Valls

977 600 452

vedrunavalls@vedruna.cat

Vivim la Setmana de la Ciència 2023 amb un festival d’experiments.

La setmana passada, l’escola va celebrar la setmana de la ciència, on cada curs va dur a terme algun experiment. Així, doncs, va ser una setmana plena d’innovació i descobriments que van permetre experimentar de primera mà què és ser científics i científiques. D’aquesta manera, tot l’alumnat del centre, des dels més petits fins els més grans van poder veure el centre convertit en un laboratori viu, ple d’activitats i experiments ben emocionants.

Així, es van dur a terme un àmpli ventall d’experiments com la creació de neu o l’observació i creació d’uns pulmons. Per tant, l’alumnat va tenir l’oportunitat de posar a prova la seva curiositat i creativitat en un ambient que fomenta l’aprenentatge pràctic i significatiu. A més, els mestres van remmarcar la importància de fomentar l’interès dels estudiants per la ciència des d’edats primerenques. La Setmana de la Ciència no només és una celebració, sinó una oportunitat invaluable per despertar la passió pels fenòmens científics i la investigació. És inspirador veure com els alumnes s’immergeixen amb entusiasme en aquest món de descobriments. També, cal destacar la importància de fomentar l’esperit investigador i la comprensió científica en aquestes edats. 

Amb la mirada posada en el futur, l’Escola Vedruna Valls continua compromesa a fomentar la passió per la ciència i la investigació entre els joves estudiants, fent de l’aprenentatge científic una experiència divertida i enriquidora per a tots.

Comments are closed.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website